به همت مدیریت استانی حوزه علمیه خواهران استان یزد ، دوره آموزشی تربی مربی قرآن کریم در حوزه علمیه حضرت زینب « سلام الله علیها » یزد به مدت 8 روز برگزار شد.
درمراسم افتتاحیه این دوره که 170 نفر از طلاب و دانش آموختگان از کل استان حضور داشتند ، آقای کارگر مدیریت محترم حوزه علمیه خواهران استان یزد ؛ کلاس های تجوید رایکی از کلاس های ضروری برای هر طلبه دانسته و روایتی از رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی « صلی الله علیه و آله و سلم » را مطرح کردند که فرموده اند : « فرزندانتان را تربیت کنید به سه خصلت : حُب نبی ، حُب انبیاء الله ، و حُب قرآن ؛ چراکه در روزی که سایه ای جزء سایه خدانیست ، حاملان قرآن به همراه پیامبران و برگزیدگان او در سایه خدا هستند » . ایشان در حدیث دیگری از رسول اکرم به ویژگی ها و صفات یک انسان دوستدار قرآن اشاره کرده و فرمودند : « کسی که قرآن را یاد بگیرد و تواضع در علم کند و آن را به دیگران برای خدا یاد دهد ، نتیجه اش این می شود که کسی در بهشت ثوابش بزرگتر از او نیست » .
پس بیاموزیم با خدا معامله کنیم و تمام کارهایمان در جهت رضای خالق هستی بخش باشد.
در ادامه آقای « حبیبی » ، استاد این دوره فرمودند : « مساله تعلیم در اسلام محدودیت جنسی ندارد و فرضیه ای است که بر زن و مرد واجب شده و در روایتی زیبا از رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی « صلی الله علیه و آله و سلم » که فرمودند : « طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِ مُسلمٍ وَمُسلِمَه ٍ ؛ کسب دانش یک واجبی است که محدودیت سنی هم ندارد که باز رسول مهربانی ها فرمودند : « اُطلُبُوا العِلمَ مِنَ المَهدِ اِلَی اللَحَد » .ما در اسلام محدودیت مکانی هم نداریم چرا که « اُطلُبُوا العِلمَ وَ لُو بِالصین».
ایشان افزودند : کسب بعضی از علوم واجب عینی است ، بعضی واجب کفایی و بعضی از علوم را همه باید یاد بگیرند. مثلا: به سن تکلیف که می رسند باید احکام مبتلا به و مسائل شرعی را بیاموزند یا مسلمانان باید مسائل اعتقادی خود را با دلیل و استدلال بیاموزند. لذا یادگیری قران هم جزء علومی است که همه وظیفه دارند به اندازه توانایی خود بیاموزند. چرا که هدف از خلقت بشر و راه های رسیدن به تکامل و سقوط را خدای بزرگ در کتابش آورده است . پس باید قران را قرائت کرد و در آن تفکر و تدبر نمود تا با راه سعادت و شقاوت آن آشنا شد ».